Architect Amstelveen

De architect uit Amstelveen is breed inzetbaar bij uw project!

U bent op zoek naar een architect in Amstelveen of omstreken? Dat treft, want Architectenburo R.J. Pannekoek biedt een ruim scala aan professionele diensten betreffende nieuwbouw, bouwadvies en vergunningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gehele projecten of deelopdrachten aan ons overlaten.

Persoonlijke aandacht

De architect uit Amstelveen is zeer veelzijdig en dus ook breed inzetbaar. Allereerst kan hij uw woning- of tuinontwerp uitvoeren. Dit is de basis van het bouwproces en daarom dient hier uitgebreid de tijd voor te worden genomen. U kunt er dan ook op rekenen dat de architect naar uw wensen luistert en deze zo compleet mogelijk laat terugkomen in het ontwerp. Pas wanneer u tevreden bent, gaan we vervolgstappen ondernemen. Zo kunt u ook op de architect rekenen wanneer u bouwbegeleiding wenst. Hij fungeert dan als tussenpersoon en houdt de verbouwing in de gaten. Zo weet u zeker dat men zich aan de eisen van de bouwtekening houdt en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Architect AmstelveenEr is meer mogelijk dan u denkt!

Ook kunt u bij de architect uit Amstelveen terecht wanneer u een dakkappel of ander soort uitbouw aan uw woning wenst. Hiermee creëert u niet alleen meer ruimte, het voegt ook extra waarde toe aan uw woning. Architectenburo R.J. Pannekoek kan u helpen om optimaal te profiteren van de regels van de gemeente. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en wij helpen u graag om deze mogelijkheden volledig te benutten. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan voor u klaar!

   Maak een afspraak