Nieuwbouw Aalsmeer

Een nieuwbouw project te Aalsmeer? Schakel een ervaren architect in!

Heeft u een nieuwbouw woning in Aalsmeer gekocht of bent u een aannemer in de regio? Dan kunt u rekenen op de vakkundigheid van Architectenburo R.J. Pannekoek! Wij zijn een kleinschalig architectenbureau waar u kunt rekenen op een persoonlijke benadering en heldere afspraken. Zo weet u zeker dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook bespreken wij vooraf altijd de tijd die wij nodig denken te hebben voor de werkzaamheden.

Wij staan u bij gedurende het bouwproces

U wilt natuurlijk dat uw nieuwbouw woning in Aalsmeer of omstreken perfect wordt afgewerkt en volledig voldoet aan uw wensen. Daar helpen wij u graag bij! Zo kunt u ons inschakelen voor bouwbegeleiding. Dit houdt in dat wij tijdens de bouw fungeren als tussenpersoon tussen u en de aannemer, maar ook dat wij de bouw nauwlettend in de gaten houden. Wij handelen ten alle tijden in uw belang en houden uw wensen altijd in ons achterhoofd. Zo houden we ook in de gaten of wat er op de tekening staat, daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Indien gewenst verzorgen we ook de oplevering voor u. Zo weet u zeker dat er niets is vergeten en dat alles naar behoren functioneert. Kortom, wij hebben alles in huis om uw nieuwbouw project in Aalsmeer perfect af te ronden.

Nieuwbouw AalsmeerOok voor complete opdrachten!

Naast de bouwbegeleiding, kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of andere verbouwing aan uw woning. Ook wanneer u hulp nodig heeft bij het verkrijgen van een vergunning, kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt ons zowel voor gehele projecten als deelopdrachten inschakelen! Neem dus gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

   Maak een afspraak