Nieuwbouw Amstelveen

Nieuwbouw in Amstelveen? Geef uw zorgen volledig uit handen

Bent u aan het verbouwen of gaat u een nieuwbouw project starten in Amstelveen of omstreken? Dan is het aan te raden om een ervaren architect in te schakelen. Architectenburo R.J. Pannekoek kan niet alleen de bouwbegeleiding verzorgen, maar kan ook uw bouwtekeningen realiseren. Tevens verzorgen wij graag de oplevering zodat u zeker weet dat u niets over het hoofd ziet! Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Nieuwbouw AmstelveenOntdek onze veelzijdigheid

Dankzij onze veelzijdigheid is er voor iedere opdrachtgever wel een passende oplossing, zo kunnen wij ook deelopdrachten voor onze rekening nemen. Denk hierbij aan het regelen van een vergunning, of het verstrekken van bouwadvies. Wanneer u een compleet nieuw project start, is het aan te raden om een tussenpersoon in te schakelen. Ook dit kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij regelen dan al het contact tussen u en de aannemer en zorgen ervoor dat de bouw naar wens verloopt. Wij letten er dan op of de bouwregels worden nageleefd, maar grijpen ook in wanneer er problemen dreigen te ontstaan. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de bouw en weet u zeker dat alles goed verloopt. Indien gewenst verzorgen wij ook de oplevering. Dit betekent dat wij controleren of alles naar behoren functioneert en voldoet aan uw eisen.

Kortom, wij hebben alle expertise in huis om uw nieuwbouw project te Amstelveen geheel of gedeeltelijk op ons te nemen. Wenst u een vrijblijvend offerte of meer informatie? Wij maken graag een afspraak om onze diensten nader toe te lichten. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.

   Maak een afspraak