Nieuwbouw Hoofddorp

Uitstekende bouwbegeleiding bij uw nieuwbouw te Hoofddorp

Maak kennis met Architectenburo R.J. Pannekoek! Ons kleinschalige en persoonlijke bureau helpt u graag met het realiseren van uw wensen betreffende een nieuwbouw project in Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen en omstreken. Wij bieden niet alleen bouwbegeleiding aan, maar kunnen ook het ontwerp voor u tekenen. Indien gewenst verzorgen wij ook de oplevering.

Uw wensen tot in de puntjes uitgevoerd

Wanneer u een nieuwbouw woning in Hoofddorp of omstreken bouwt, wilt u natuurlijk zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom is het aan te raden om een tussenpersoon in te schakelen, die uitstekend kan bemiddelen tussen u en de aannemer. Voor deze vorm van bouwbegeleiding bent u hier aan het juiste adres. Wij houden de bouw nauwlettend in de gaten zodat er ook echt wordt uitgevoerd wat er is afgesproken. Tevens kunnen wij snel ingrijpen wanneer er problemen ontstaan, denk bijvoorbeeld aan verkeerde bestellingen of bouwfouten. Schakelt u onze expertise in, dan bent u er dus van verzekerd dat de woning mooi is afgewerkt en voldoet aan uw eisen.

Nieuwbouw HoofddorpHeeft u een bouwvergunning nodig?

Wij hebben niet alleen ervaring met nieuwbouw, ook wanneer het gaat om bouwvergunningen of advies kunt u altijd bij ons aankloppen. Daarnaast kunnen wij u helpen bij een verbouwing of aanbouw. Wij maken het ontwerp en zorgen ervoor dat deze mooi aansluit bij uw woning. Het is de kunst om de regels van de gemeente ten volle te benutten. Vaak is er namelijk meer mogelijk dan u denkt. Wij helpen u graag om hier optimaal van te profiteren zodat u meer dan tevreden bent met uw uitbouw. Bent u enthousiast geworden over ons architectenbureau? Neem dan gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend. Wij vertellen u graag meer en kunnen u, indien gewenst, voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.

   Maak een afspraak