Nieuwbouw Uithoorn

Wij regelen alles omtrent uw nieuwbouw te Uithoorn

Wanneer u een nieuwbouw woning in Uithoorn of omstreken gaat bouwen, kunt u rekenen op de diensten van Architectenburo R.J. Pannekoek. Wij zijn daarnaast ook werkzaam in de regio’s Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp. Zowel complete projecten als deelopdrachten zijn bij ons in goede handen, ook particulieren kunnen dus uitstekend bij ons terecht.

Een heldere communicatie

Wij zijn een kleinschalig architectenbureau. Dit betekent dat wij werken met korte lijnen en duidelijke communicatie. Hierdoor heeft u altijd één vast contactpersoon waar u direct uw vragen aan kunt stellen. Tevens zijn wij erg veelzijdig en hebben wij alle kennis en ervaring in huis om diverse projecten op te pakken. Wij dragen er de grootste zorg voor dat de bouw correct wordt uitgevoerd, en dat er gewerkt wordt volgens het ontwerp. Dit betekent dat wij ook de oplevering op ons kunnen nemen. Zo weet u zeker dat alles naar behoren functioneert en voldoet aan uw eisen.

Nieuwbouw UithoornBenut de mogelijkheden optimaal!

Ook wanneer u een vergunning nodig heeft voor een nieuwbouw project in Uithoorn of omstreken, ondersteunen wij u graag. Wij zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en hebben een helder inzicht in de mogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt, het vereist alleen enige creativiteit. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw die de waarde van uw woning verhoogd, of een dakopbouw. Wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag verder.

   Maak een afspraak